مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته از کارفرما

سلام وقت بخیر.
برای استخدام در یک فروشگاه کارفرما از من طلب یک فقره سفته به مبلغ ده میلیون کرد. قرارداد یک ساله بسته شد ولی یعد یک ماه من رو اخراج کردن.
حالا میخوام از کارفرما به دلیل اخراج غیر موجه شکایت کنم ولی بخاطر سفته میترسم چون سفته سفید امضاست و به جز مشخصات من و ضامنم که خواهرم بود چیزی داخلش نوشته نشد.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

میتوانید به موجب دادخواست سفته خود را استرداد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید
شما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست بازگشت به کار را نمایید

و شما میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
زمانی که اخراج شدید میبایست سفته ها به شما عودت داده می‌شده ، از کارفرما تقاضای استرداد سفته ها را نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از شکایت سفته ها را از کارفرما بگیرید. هر چند که آنها برای تضمین بوده است و طبق قانون نمی تواند اقدامی کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته را کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

نسبت به سفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید جاي نگرانی نیست برای شما
با یک وکیل مشورت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه استرداد لاشه سفته به ایشان ارسال نمائید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

متاسفانه بی احتیاطی کردید امکان به اجرا گذاشتن آن هست اما در آن صورت شما باید رابطه کاری و اینکه بابت حسن انجام کار بوده را ثابت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مدارکی دست کارفرما دارید مطالبه کنید اظهارنامه بدهید در ابتدا