مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن لوازم خودرو به جای دستمزد تعمیر

سلام، بنده حدود 4ماه پیش برای شخصی خدمات تعمیرخودرو انجام دادم و ایشان جای دستمزد به درخواست خودم قطعات خودرو که صفحه 206 و یک سری لوازم دیگه بود بهم داد، البته دست دوم بودن
اما زمانی که من لوازم و روی ماشین انداختم دیدم قابل مصرف نیست، همون لحظه فیلم گرفتم و برای اون شخص فرستادم که لوازمت خیلی خرابه به دردم نمیخوره،شما حساب من و نقدی و بده منم وسایلتون و بهتون بدم، که اون اقا منکرشدن که من براشون کار تعمیرات انجام دادم
منم قطعات و بهشون ندادم حالا از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده،
از کلانتری با بنده تماس گرفتن که برم اونجا میخواستم بدونم بدون اینکه برای من احضاریه وهیچ ابلاغیه ای در ثنا نیومده کلانتری میتونه من و بازداشت کنه؟؟؟؟؟؟
واینکه تمام چت ها و پیام صوتی های من و این اقا داخل گوشیم هست که نشون میده من براشون کار انجام دادم
،ممنون میشم راهنمایی کنید نگرانم برم کلانتری بفرستنم دادسرا! ؟؟؟!!!

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا باید دعوت بشوید چنانچه مراجعه نکنید حکم جلب صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اتهام کلاهبرداری مصداق ندارد و جای نگرانی نیست
میتوانید در خصوص دستمزد خودتان نیز علیه ایشان شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کلاهبرداری نیست جای نگرانی نیست برای شما

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
کلانتری اظهارات شما را اخذ میکند و برای بازداشت باید دستور قضایی باشد .