مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل مغازه ارثی

سلام پدربزرگم یه مغازه داشت ایشان سال 82 از دنیا رفتند مادر بزرگم درقید حیات بود مادربزرگم 2 دختر و 3 پسر داشت که دو تای آنها در مغازه کار می‌کردند مادر من خانه دار بودو خاله ام معلم آیا دایی های من که در مغازه کار می‌کردند باید به مادر من اجاره مغازه میدادند؟اگر باید می‌دادند و این کار را نکردند می‌توانیم از آنها شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مغازه به نام پدر بزرگ باشد بله از طریق فوت پدربزرگ باید به اندازه سهم مادرتان باید اجاره پرداخت می کردند.
مادر شما می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهد.
و از طرفی می تواند اجرت المثل ایام تصرف را نیز طبق نظر کارشناس مطالبه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است
بله می‌توان اقدام کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید در خصوص اجرت المثل ایام تصرف تنظیم نمایید