مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان 2 حقوق خود و پدر

با سلام
من از طرف کمیته امداد برام بیمه ی بازنشستگی زنان سرپرست خانوار پردخت شده به اسم مشاغل آزاد در حالی که حقوق بازنشستگی پدر فوت شده را دریافت میکردم الان در سازمان تامئین اجتماعی 3ماه مونده به بازنشستگیم که بهم پیشنهاد خرید و دریافت حقوق دادند من میتوانم همزمان هر دو حقوق خود و پدرم رو دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر دو حقوق خیر هرکدام که بیشتر است را میتوانید دریافت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر دارای بیمه و حقوق هستید ، خیر .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر دو را نمی توان دریافت نمود صرفا آن حقوق که بیشتر است را می توانید دریافت کنید