مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ثبت نام خودرو

با عرض سلام
بنده وکالت تام برادرم را دارم ایا میتوانم برای برادرم ثبت نام ماشین انجام بدم ایا فردا اگه ماشین اومد ماشین رو تحویل من میدهند یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به حدود اختیارات دارد درج شده است؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر این مورد در وکالت نامه قید شود بعلت ثبت نام غیر حضوری می توانید انجام دهید ولی برای تحویل خودرو با این مورد نیز در وکالت نامه مذبور قید شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد به شرطی که در وکالت نامه به صورت صریح ذکر شده باشد
و اگر در وکالت نامه اجازه داشته باشید میتوانید خودرو را از نمایندگی تحویل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت نامه اختیار داشته باشید ممکن است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر وکالت‌نامه برای انجام کلیه امور ایشان باشد ، بله امکان پذیر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در وکالت نامه به صورت صریح ذکر شده باشد بله امکان دارد