مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم بپرسم میتوان کارت یارانه ام رو که مسدود شده را به حساب جدید انتقال داد

سلام میخواستم بپرسم که یک نفر شاکی از من شده است و رفته جلوی حساب یارانه ام رو مسدود کرده لذا این حساب رو که مسدود شده حساب یارانه ام است رفتم بانک سوال کردم که چرا حسابم کارتم مسدود شده است که در جواب بهم دادن گفتن از طریق یک شماره مربوط به شعبه دادیاری55مشهد است ولی من ساکن آبادان هستم خداشاهد من درآمد مالی بجز یارانه نداریم بخدا من قسم الان من شرمنده زن و بچهام شدم از نظر وضعیت مالی زیر زیر زیر خط فقر فقر هستم بدبحت تراز من در این دنیا وجود ندارد لطفا خواهشن کمک کنید که مشکلم حل کنم مرسی از شکا بزرگواران خدا توفیق به شما بده انشاءالله

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت داشتن بدهی ، حساب شما تا اتمام بدهی مسدود بوده و راهی برای انتقال یارانه وجود ندارد .
پرونده ی شما باید دقیق بررسی شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید علت مسدودی بررسی شود تا نسبت به رفع ان اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تا پرداخت مبلغ مسدود می باشد مگر درخواست اعسار دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حساب یارانه توقیف پذیر نیست و می توانید آن را آزاد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال را از پلیس به اضافه 10 بپرسید.