مشاوره حقوقی رایگان - زمین دارای نسق زراعی و مستثنیات

سلام یک زمین هست که از 50 سال پیش به صورت نسق زراعی به نام فرد در جهاد کشاورزی با پلاک اصلی و فرعی ثبت شده الان منابع طبیعی اعلام کرده کلیه زمینها مستثنیات واگذاری به بنیاد مسکن هست و الان به دیگران جز مالک نسق واگذار شدن و حالا بعد ازدومین استعلام مجدد نقض کردن اصلا گفتن شما هیچ زمینی نداشتین با اینکه ملک تحت تکلف یا تصرف خانوادگی بوده و نسق موجوده و جز طرح هادی هست و ساخت ساز خانوادگی هم انجام شده تکلیف چیست. الان 21هزار متر زمین ما کجاست

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر جزو مستثنیات بود و مدارکی دال بر اون دارید میتونید از مجاری فانونی اقدام کنید. سوالتون کلی بود و نیاز به بررسی مدارک و توضیحات بیشتر داره

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
باید به ملی اعلام شدن اراضی در کمیسیون ماده 56 و سپس دادگاه اعتراض نمایید ...