مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین شب کاری. قطع انگشتم

با عرض سلام.من حدود 7ماه پیش وقتی شب کار بودم.دستگاه پرس خطا انداخت و دستم موند زیرش و2بند انگشت اشاره دست چپم قط شد.یه 2ماه حقوق بیکاری گرفتم و بیمه البرز هم نصف خرن کردم رو داد.البته کارفرمام بهم گفت شکایت نکنم برم رضایت محضری بدم.ک بعد توافقی مخارج و مبالقی رو بهم بدن و سره کارمم بمونم.الان ک رضایت دادم زیر حرفشون زدن و بهونه اوردن تازه بیرونمم کردن. 8درصد از کار افتادگی گرفتم با تائیدیه دکترا و امه مستندات و مدارکم رو هم دارم.
الان میشه باز پیگیری کنم وکیل بگیرم و شکایت کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنونم از لطف فراوانتون بزرگوارای عزیز
شرکتشم ... تهران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست و بستگی به رضایت‌نامه شما دارد