مشاوره حقوقی رایگان - درباره خرید ماشین

سلام من سال 89ماشین از نمایندگی خریداری کردم و موفق به دادن اقساط ان نشدم که چهار فقره چک به مبلغ 2200000هزارتومان میباشد میخواستم بدونم تا الان چقدر باید با دیرکرد ان پرداخت کنم ممنونم از راهنمای شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با احتساب تاخیر تادیه به اساس نرخ تورم سالانه محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت تأخیر تادیه ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه
خواهد شد

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
بستگی به قرارداد و شرایط قراردادی که امضا کردید داره

یک وکیل :

با سلام
اگر در قرارداد خسارت یا وجه التزام تعیین شده باشد بر آن اساس عمل خواهد شد در غیر این صورت براساس نرخ شاخص بانک مرکزی خسارت تاخیر محاسبه خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تأخیر تادیه ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در قرارداد فی مابین شما و شرکت توافقی در این خصوص وجود ندارد بر حسب شاخص سالانه خسارت تاخیر تادیه خواهید پرداخت که حدود 29 میلیون تومان می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطابق قرارداد که تنظیم نموده اید باید محسابه شود