مشاوره حقوقی رایگان - امکان توقیف سهام عدالت

چندی پیش به اجرای احکام حقوقی دادگستری مبارکه مراجعه نمودم ودرخواستی را مبنی بر توقیف سهام عدالت فرد محکومی که در پرونده محکوم به مطالبه وجه گردیده همچنین سهم الارث سهام عدالت پدر ومادر مرحومش را نمودم که از پذیرش درخواستم خودداری واعلام نمود که زیر ساخت آن فراهم نگردیده لطفآ مرا راهنمایی فرمائید باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ریاست مجتمع مطرح نمایید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

سهام عدالت چون به صورت کامل آزاد نشده قابل توقیف نیست. شما اموال دیگری جهت توقیف معرفی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سهام عدالت ازاد سازی شده باشد امکانپذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اموال پدر و مادر محکوم قابل توقیف نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با درخواست از اجرای احکام کد ملی اش را ممنوع الخدمات و مسدود کنید