مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

سلام داداش من به جرم تبلیغ علیه نظام از طریق استوری گذاشتن در اینستاگرام بازداشت هستش سابقه کیفری نداره. قاضی چه حکمی برایش میبره ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
بر اساس ماده 500 قانون مجازات اسلامی، هر کس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروه ها و سازمان های مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید، به حبس از سه ماه تا یکسال محکوم می گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات برادرتون و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، ایشان
مرتکب جرم شده است و میزان مجازات بستگی به فعالیت ایشان خواهد داشت و