مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

سلام وقتتون بخیر
برادرم تو اعتراضات دستگیر شدند، بازداشتگاه اعلام کرده برای آزادی ایشان نیاز به فیش حقوقی است.
بنده خدایی که قرار فیش حقوقی بگذارد خیلی نگران شرایط و مشکلات محیط کارش هست؟
میشه لطفا راهنمایی بفرمایید. ممکنه چه اتفاقی برای این بنده خدا پیش بیاد؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برادر شما احضار شود و مراجعه نکند مشکل ایجاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما از آینده خبری نداریم اما اصولاً فیش حقوقی برای ضمانت  است یعنی هر زمان لازم شد ایشان باید مراجعه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای ایشان اگر متهم خود را به موقع معرفی کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برای ایشان مشکلی پیش نخواهد آمد به شرطی که متهم خود را سر وقت معرف کند