مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن شریک برای نوشتن تقسیم نامه

با سلام. سال 92 اموال پدربرزرگم را بین وراث تقسیم کردند و 3 زمین به طور مشترک به مادرم و خاله ام رسید که در تقسیم نامه ذکر شده است. خاله ام 4 سال به بهانه این که هیچ شناختی از زمین ها و بهره دهی آن ها ندارد هر زمینی ک دلش خواست را کاشت. بعد از چهار سال خودش گفت فلان زمین برای شما و اون یکی برای من. ما هم قبول کردیم ولی تقسیم نامه ننوشتیم به خاطر اعتمادی که ب حرفش داشتیم و گفتیم چون طبق میل خودش تقسیم کرده دیگه زیر حرفش نمیزنه. سال بعد بهونه آورد که زمین های من خوب نیستن و باید دوباره تقسیم کنیم ما هم متاسفانه قبول کردیم. بعد دوباره تقسیم انجام شد و باز زمین دلخواهش بهش رسید قرار شده بود 1 ساعت حق آبه به ما بدهد که روز بعد قرعه کشی آمده بود و به مادر بی سواد من گفته بود که نمی تونه اون یک ساعت حق آبه را بده. ما هم چون نیاز مالی داشتیم و می خواستیم بفروشیم مادرم هم قبول کرده بود.

بعد از چند وقت من تقسیم نامه ای نوشتم و دادم بهشون که بخونن و بیان امضا کنیم.

الان چهار سال هست که از تقسیم گذشته و طرف حاضر به نوشتن تقسیم نامه نیست. و به طور کلی با ما قطع مراوده کردن و جوابگوی هیچی نیستن.

واقعیت نیاز مالی ما هم رفع شده. و حالا پشیمونیم که زمین خوب را دادیم بهش.

حالا میخاستم ببینم امکانش هس که ما از طریق دادگاه تقاضا کنیم که زمین ها را دوباره تقسیم کنیم؟3 سال پیش که گفتیم ما ناراصی هستیم از نحوه تقسیم گفت من 20 میلیون برای زمین خرج کردم(که این حرفشم بهانه است. چون نه فاکتوری داره و نه کاری برای زمین کرده) یه جورایی ازمون باج میخواد که حق خودمونو بهمون بده. ما باید چیکار کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید 20 میلیون بدید که

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

و توسط کارشناس رسمی ترکه بین
وراث تقسیم خواهد شد مگر قبلا بین تمام وراث تقسیم نامه تنظیم و توسط تمام وراث امضا شده باشد و