مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف

خواهان به طرفیت خوانده درخواست اعمال ماده8 قانون شورای حل اختلاف به شورا داده بعد از تنظیم چندین صورتجلسه فی مابین طرفین توافق انجام شده اما بعد از 8 سال اعضای شورا به دلیل عدم ارائه استعلام چک از بانک نظر به عدم سازش دادند ولی قاضی شورا باتوجه به اینکه مبلغ مطالبات بیشتر از 200 میلیون ریال بوده عدم صلاحیت صادر کرده است این درحالی است که استعلام چک از بانک روی پرونده از قبل بوده است
در متن صورتجلسات قید شده در صورت عدم ارائه استعلام چک ،مبلغ چک به مطالبات خواهان افزوده میشه ننوشتند اگر ارائه نشود صلح وسازش انجام نمیشه

سوال اول: حد نصاب سازشی شورا تا چه مبلغی هست؟

سوال دوم: باتوجه به اینکه در متن صورتجلسات قید گردیده اگر استعلام چک در وقت مقرر به شورا تحویل داده نشود به مطالبات افزوده خواهد شد ایا کارمندان می توانند نظر به عدم صلح وسازش بدهند؟

سوال سوم: اگر پرونده باتوجه به حدنصاب به دادگاه ارسال شود می توان از دادگاه باتوجه به توافقات انجام شده درخواست صدور گزارش اصلاحی کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا بیست میلیون در صلاحیت شوراست.دادگاه ملزم به تبعیت از شورا نیست.