مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی شورا

با سلام
من یک دستگاه خودرو خریداری کردم بعد از مدتی توقیف شد از اولین خریدار و فروشنده شاکی شدم بخاطر اینکه ثمن خودرو هنوز کامل پرداخت نشده بود خودشون با هم پرونده ای داشتند من به عنوان شخص ثالث ورود کردم بین خودشون توافقاتی انجام شد و با صدور حکم اعسار مبالغ به حساب دادگاه واریز شد مالک اصلی خودرو (فروشنده) در این پرونده طرح دعوی مبنی بر ابطال گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف کرده من بعنوان شخص ثالث گزارش اصلاحی و توافق بین خریدار و فروشنده را فراموش کردم امضا کنم پرونده به مرحله تجدید نظر رسیده و قاضی حکم قطعی به ابطال گزارش اصلاحی داده به دلیل اینکه من صورت جلسه و گزارش اصلاحی را امضا نکرده ام.
آیا می تونم طرح اعاده دادرسی بدم ؟
به دادگاه اعلام کنم که من به این دلیل که روز جلسه فراموش کرده ام امضا کنم صورت جلسه و گزارش اصلاحی را قبلا قبول داشته و حال نیز قبول دارم تا از این بابت بتونم اعاده دادرسی داده بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اعاده دادرسی نیاز به دلیل جدیدی دارید اما اگر مهلت تجدیدنظرخواهی نگذشته میتوانید اعتراض کنید