مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف

با سلام
من طبق توافق نامه با فردی مقرر شد مبلغ 13 میلیون تا سر رسید مشخص پرداخت کنم و وی نیز 5 فقره چک را به من مسترد کند در گزارش قید شد که در صورت عدم پرداخت به موقع روزانه 30 هزار تومان وجه التزام بپردازم و حتی کلیه توافقات باطل گردد. من نتوانستم به سر رسید مقرر پرداخت کنم اجرائیه صادر شد و طی حکم اعسار 16 ملیون به حساب دادگاه بابت طلبی طلبکار واریز کردم.
حال طلبکار تقاضای ابطال توافق نامه و حکم صادره از شورا داده
آیا از نظر شما این توافق باطل هست.
در صورت ابطال بنده باید چه مراحلی را طی کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است