مشاوره حقوقی رایگان - استعفای کارمند پیمانی (اداره دولتی)

با سلام و وقت بخیر

حدود 8 ماه در یکی از سازمان‌های دولتی از طریق آزمون استخدامی به صورت پیمانی مشغول بودم و از بنده تعهد محضری مبنی بر؛
"عدم استعفا و جا به جایی تا 5 سال و اخذ خسارت به میزان ده برابر آخرین حکم کارگزینی در صورت فسخ قرارداد بدون موافقت سازمان" گرفته شد.
و با توجه به اینکه در آزمون استخدامی سازمانی دیگر پذیرفته شده‌ام، استعفای خود را با اعلام یک ماه قبل به استناد موضوع ماده 6 آئین‌نامه استخدامی کشور، تقدیم اداره نمودم و بعد از گذشت یک ماه، اعلام کناره گیری نموده و به اداره نمیروم.
آیا با توجه به؛
رأي شماره 32 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري در خصوص ابطال دستورالعمل شماره 8091/2 مورخ 28/2/1387 سازمان ثبت اسناد و املاك كشور
(فسخ قرارداد استخدام پيماني با يک ماه اعلام قبلي امکان‌پذير خواهد بود)
و
(( رای نهایی شماره:......... ديوان عدالت اداري مبنی بر اخذ تعهد محضری از شاکیه مبنی بر عدم درخواست استعفا مغایر با قسمت اخیر ماده 10 قانون مدنی و حقوق مدنی اشخاص می‏باشد لذا شکایت وارد تشخیص و مستنداً به مواد 13 و7 قانون دیوان عدالت اداری حکم به الزام مشتکی‏ عنه به پذیرش استعفا صادر و اعلام می گردد .رای صادره قطعی است ))

1- امکان دارد با استعفای بنده موافقت نشود؟
2- در صورت عدم موافقت سریعترین راه چیست؟
3- آیا می توان به استناد آرای فوق، از طریق دیوان عدالت اداری طرح دادخواست نمود؟
4- حدودا چه مدت به طول خواهد انجامید؟
5- ترک کار و اخراج محسوب نمیشه با توجه به گذشت یک ماه از استعفا و اعلام کناره گیری بعد از یک ماه؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
سرکار نرفتن
بلی
حداقل 6 ماه
اگر موافقت نکنند اخراج محسوب میشه ولی با رای دیوان اصلاح میشه