مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دوست بدهکار

ببخشید واسه یکی از دوستانم گوشی موبایل گرفتم ومالکیت گوشیو تو سامانه همتا به نام خودم زدم قرار بود بعد از اینکه پول گوشیو بهم داد مالکیت به نام خودش بزنم ولی بعد هشت ماه زیر بار نمیره که پولشو بده
با توجه به اینکه مالک موبایل هستم چگونه میتوانم شکایت کنم؟
هیچ مدرکی غیر مالکیت در سامانه همتا ندارم
متاسفانه تو یه شهر دیگست وهرکاری میکنم گوشی رو واسم پست نمیکنه سامانه همتا هم اصلا انگار تعطیله هر چی زنگ میزنم تلفن گویا خرابه
چجوری باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت وجه گوشی استرداد گوشی