مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من دو اسمه هستم اسم اولم فاطمه هست قراره اسمم رو از فاطمه به رز تغییرش بدم ایا امکانش هست؟؟
و اینکه من کنکوری ام و فردا قراره کنکور دی ثبت نام کنم و مجبورم بااسم شناسنامم که فاطمه هست کنکور ثبت نام کنم و بعد عید حتما قراره اسممو عوض کنم اونوقت انتخاب رشته ی کنکور که چند ماه بعد کنکوره و نتیجه نهایی کنکور مشکلی پیش نمیاد چون اسممو عوض کردم؟؟ هنگام انتخاب رشته کنکور که چند ماه بعده اسم جدیدم تو سایت سنجش وارد میشه یاهمون اسم فاطمه که باهاش از ابتدا کنکور ثبت نام کردم؟؟
میشه بی زحمت جواب بدین خیلی ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله با وجود شرايطي و در صورتيكه قبلا اقدام نكرده باشيد امكانش هست
پس از تغيير نام امكان تغيير نام در دانشگاه و غيره امكانپذير هست و مشكلي ايجاد نمي شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام مشکلی پیش نمیاد ولی برای پاسخ بهترتماس بگیرین لطفا

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از همین الان درخواست تغییر اسم را به ثبت احوال بدهید نگران تغییرات بعدی نباش چون ممکنه ثبت احوال موافقت نکنه و کار به دادگاه کشیده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد عوض کردن اسم تغيير نام در دانشگاه و غيره امكانپذير هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بدوا از ثبت احوال پیگیری کنید چنانچه نتیجه نگرفتیددادخواست دهید در صورتی که رای بگیرید کلیه مدارکتون با اسم جدید صادر میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان تغییر نام وجود دارد میتواتید با ما تماس بگیرید