مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد همسر

سلام وقت به خیر اگر زنی از شوهرش طلب شراب کند به اصرار و اجبار زیاد و شوهرش تهیه کند و زن با خوردن زیاد شراب سنگ کوب کند فوت شود. خانواده زن شکایت کنن بر علیه مرد که مرد برایش تهیه کرده است. حکمش چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است مرد مرتکب جرمی نشده است مگر معاونت در شرب خمر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
انکار نمایید
نوع جرم ، بستگی به جزییات موضوع خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار مرد موضوع قابل اثبات نیست که مرد خریداری کرده است.
پ در صورت اثبات نیز با توجه به اینکه زن با اختیار خودش مصرف کرده است و مرد اجبار نکرده است مرد مسئولیتی نخواهد مشکلی پیش نمیاد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق موضوع وجود دارد