مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج به دختر بالای 18 سال

سلام و درود
دختری 22 ساله و باکره هستم. دو سال است با فردی که آشنای خانوادگی هستن در ارتباط و چهار بار خواستگاری کردند اما خانواده من رضایت نداده و میگن معتاده در حالی که مطمئنم چنین نیست. راه چاره ای دارم که بدون آبروریزی و بحث و دعوا حل شود؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منظور شما چجور راهکاری است ؟
قبل از نکاح آزمایش اعتیاد از پسر گرفته می شود اگر اعتیاد ندارند درخواست کنید با فردی از خانواده شما برای آزمایش مراجعه کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خانواده نمیپذیرند باید از طریق دادکاه تجویز ازدواج را دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با خانواده رایزنی کنید موفق نشدید تقاضای تجویز ازدواج را از دادگاه بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با خانواده صحبت نمایید و مشکل را با گفتگو حل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا به خانواده صحبت شود ودرصورت عدم تاثیراز طریق دادگاه خانواده جهت اجازه ازدواج اقدام شود.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... در بدو امر به مشاور رجوع کرده و ضمنا از طریق واسطه، مشکل را حل و فصل کنید... در هر حال، ازدواج شما مستلزم اذن پدر می باشد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قصد ازدواج با ان شخص را دارید و اگر در دادگاه ثابت شود که زوجین همکفو هستند میتوانید دادخواست تجویز ازدواج دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که پدرتون اجازه نده چون باکره هستین و سابقه ازدواج قبلی ندارین تنها راه تون کسب اجازه از دادگاه است