مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر و ندادن حق و حقوقش

باسلام. پدرم 18سال تو ساختمان سرایدار بوده تو این 18سال به بهانه های مختلف و وعده های الکی بیمه نکردن و بهش گفتن روزی که بری بهت حق و حقوت رو میدیم. تو این 18 سال هیچ سالی رو طبق قانون وزارت کار بهش حقوق ندادن و تازه امسال 1401 حقوقش رو کردن 3میلیون و پانصد هزارتومان نه حق اولاد نه حق مسکن هیچی بهش ندادن الان هم که پدرم فوت شده نمیخوان حق و حقوقش رو بدن و حتی نمیزارن ما یمدت جای پدرم کار کنیم تا بتونیم یجای دیگه رو پیدا کنیم. الان من با3تا خواهر که یکیشم بچه هست و یه مادر مریض احوال موندم توخیابون نه سرپناهی دارم که برم توش نه کسی رو که کمکم کنه حتی چادر هم ندارم که چادر بزنم توخیابون بخاطر فوت پدرم کارمم ازدست دادم والان حتی نمیتونم یه نون خالی بگیرم تو سرمای شب موندیم توخیابون خواهش میکنم تورو خدا کمک کنید به من راهنمایی بدید بخاطره خدا هم که شده بهم کمک کنید.هیچ کسی رو ندارم که بهش پناه ببرم و نه خونه ای که خواهرام و مادرمو پناه بدم توش ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

مطالبه حقوق سرایداری متوفی حقوق سرایداری متوفی عدم پرداخت حقوق سرایدار حقوق سرایدار سرایدار