مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی صورت

سلام من برج 4 داشتم جوشکاری میکردم تو کارخونه برق منا گرفت صورتم حدوا 7سانت در 7سانت سوخته و حدوا ی2 میل هم عمق سوختگی بود ولی با پماد ترمیم شد و ولی دیکه ریش در نمیاد خواستم بدنم چند درصد دیه بهم تعلق میگیره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پزشکی قانونی با توجه به میزان ضایعه تعیین میکند ولی هر حال چون در منطقه زیبایی و صورت هست کمتر از 30 درصد نیست