مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر واژگون شده

با سلام
پدر بنده در سال 14/5/1387 بدلیل عدم توانایی در کنترل کامیون حمل بار قیر برای شرکت (تحت استخدام شرکت) واژگون شده و به رحمت خدا رفته . بنده در ان زمان سنی نداشتم و پیمانکار شرکت از پدربزرگ ، مادر بزرگ و مادر بنده رضایت نامه محصری و تعهد عدم طرح شکایت نمودند آیا بنده به عنوان یکی از ورثه ها میتوانم علیه پیمانکار یا بیمه شکایت کنم؟ تمام مدارک را دارم و بیمه نامه متعهد به پرداخت غرامت سرنشین و راننده به مبلغ 100/000/00ریال شده است. خیلی ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ولی شما پدربزرگ شما سهم شما را دریافت نکرده باشد میتوانید سهم خود را مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر ولی شما از طرفیت شما رضایت داده باشد خیر دیگر نمی‌توانید پیگیری کنید