مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی بابت این رای، من خواهان میباشم

در اين پرونده آقای ف.خ فرزند م. دادخواست به طرفيت آقای س.خ فرزند ذ به خواسته الزام به
پرداخت پانصد ميليون ریال بابت قرض به حکايت يک فقره رسيد بانکی و مطالبه خسارات دادرسی و تاخير تاديه تقديم به
اين شعبه نموده است. طرفين در جلسه رسيدگی حاضر نمی باشند با توجه به رسيدعادی و فيش پرداختی و عدم حضور
خوانده در جلسه رسيدگی و تقديم لایحه دفاعی دعوای خواهان متکی به ادله کافی میباشد و حکم به محکوميت خوانده به
پرداخت مبلغ 50 ميليون تومان به علاوه هزينه دادرسی و خسارات تاخير تاديه از زمان تقديم دادخواست لغايت اجرای
حکم مستندا به مواد 198 و 515 و 519 و 522 از قانون آيين دادرسی مدنی صادر و اعلام می گردد رای صادره با توجه
به ابلاغ حضوری و ظرف مدت بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديد نظر خواهی در محاکم محترم تجديدنظر استان تهران
ميباشد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خواهان رای اورده و20روز مهلت تجدید نظر خواهی برای طرفین است که اگر استفاده نشود رای قطعی ومی توانید از طریق اجرای احکام درخواست صدور اجراییه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حکن دادگاه به نفع شما صادر شده است باید منتظر باشید وقت تجدیدنظرخواهی سپری شود و درخواست اجرای حکم بدهید