مشاوره حقوقی رایگان - مسئول دفاتر قضایی

شکایت در دفتر خدمات قضایی ارایه دادم مراحل کار تکمیل و پرداخت انجام دادم . لیکن متوجه شدم بعد مدتی که دادخواست من اصلا توسط خدمات قضایی ارسال نشده . به اتحادیه آنها مورد را گزارش هم تلفنی هم اینترنتی دادم لیکن بنظر میرسد اتحادیه کار خاصی انجام نمیدهد و در کل بنفع زیر مجموعه خودشان یعنی دفاتر قضایی رفتار می کنند به کجا و روش دیگر میتوانم شکایتم از دفتر خدمات قضایی را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا باید از طریق شکایت کیفری اقدام کنید گزارش شما تنها یک دید منفی در اتحادیه نسبت به آن دفتر ایجاد میکند و تاثیر دیگری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا علت را جویا شوید و اگر زیانی متحمل شدید می توانید شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این کار بی فایده است شما بهتره مراحل شکایت خود را مجدد از یک دفتر خدمات قضایی معتبر دیگر پیگیری و نهایتا کد رهگیری دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی است

شما میتوانید دوباره دادخواست را تتظیم و ارسال نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورتی که زمان ارسال دادخواست تمام نشده بهتر است همان درخواست ارسال شود یا مجدداً دادخواست بدهید اگر زمان دادخواست تمام شده و متحمل خسارت شده اید میتوانید از مسبب آن شکایت حقوقی کرده و مطالبه خسارت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مرکز دفاتر خدمات فضایی منعکس نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
به سرپرستی دفاتر خدمات قضایی مراجعه شود
و السلام