مشاوره حقوقی رایگان - عدم مراجعت خریدار برای دریافت کالا

سلام و عرض ادب
بنده از مشتری برای فروش تعدادی قواره پارچه بیعانه گرفته ام ولی بعد از یک ماه مراجعه نکرده آمد و تلفن را جواب نمیدهند.ایا برای پیگیری راه قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به توافق شما دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر آدرس ایشان را دارید اظهارنامه ارسال کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر مبلغ قابل توجه است و آدرسی از طرف ندارید باید دادحواست تامین دلیل و واریز مبلع به جساب سپرده دادگستری را بدهید یا اینکه صبر کنید تا هر وقت که مراجعه کرد با سود بانکی بهش مسترد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اگر ادرس فرد را دارید اظهارنامه دهید