مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی

با سلام چند هکتار از زمینهای روستا از پدربزرگم به پدرم به ارث رسیده و چون پدرم فوت نموده به ما و بقیه خواهران رسیده چون زمین دارای سند مالکیت است و با استعلام متعلق به پدرم بوده با پیگیری وراث اعلام کردن منابع انرا گرفته با شکایت وراث و داشتن سند میتوان زمینها را پس گرفت وکلا این پیگیری چه مدت زمان میبرد با تشکر از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در شعبه های ویژه منابع طبیعی اقدام به شکایت و پیگیری کنید