مشاوره حقوقی رایگان - زمین موات

سلام سال 51 پدر مرحومم 3هکتار ازاراضی نظر اباد کرج خریداری درمحضر ثبت رسمی ودارای سند میباشد بعدازانقلاب موات اعلام کردن حالا باتوجه به تعریف قانونی وشرعی اراضی موات منابع طبیعی ببهانه موات بودن ضبط کرده عکسهای هوایی سال 48 گرفته شده دال بر احیا وابادی وزراعت اکیدا نشان میدهد خواهشا راهنمایی کنید ایا به حقوقمان خواهیم رسید ؟
تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بايد نسبت به ابطال رای موات اقدام کنید

یک وکیل :

سلام حتما دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع اراضی موات ، تخصصی میباشد
و ابتدا باید مشخص گردد که آیا اراضی در محدوده شهر میباشد و یا خارج از شهر است

اگر راضی در محدوده شهر است شما باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 به طرفیت سازمان راه و شهرسازی و عندالزوم به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید

اگر اراضی در محدوده خارج از شهر است شما باید حسب مورد دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نمایید

و باید درخواست کارشناس رسمی را نمایید تا کارشناس با توجه به موقعیت زمین و اینکه آیا زمین
دارای آثار کشت و احیا میباشد و با بررسی عکس های هوایی نظریه کارشناسی خود را ارائه نماید
و شما باید در جلسه دادرسی با ارائه مستندات و لایحه دفاعیه به صورتی دفاع نمایید تا حکم به غیر موات بودن زمین صادر گردد
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی شود مدارک شما باید رویت شود در کنار آن اظهارات شما نیز شنیده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است