مشاوره حقوقی رایگان - توقيف سيم كارت

بنده بابت طلب خود سيم كارت رند شخصي را بازداشت كردم ايشان قبلا اعسار داده بود و حالا هم كه سيم كارت مزايده گذاشته شده ادعا مرده سيم كارت وسيله كارش هست ايا امكان داره دادگاه از مزايده منصرف شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک سیم کارت متعارف مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ممکن است جز مستثنیات به حساب آید مگر اینکه فرد چند خط داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این مورد توسط دادگاه محترم بررسی می شود ولی این احتمال وجود دارد که جزو مستثنیات دین باشد اما با توجه به روند بودن و قیمت بالایی آن این که بتواند از سیم کارت دیگری استفاده نمایند تشخیص با دادگاه محترم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
اصولا سیم کارت وسیله امرار معاش محسوب نمی شود