مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام، اگر فرزند زیر هفت سال که در اختیار مادرهست و مادر از بابت نفقه فرزند دادخواستی نداده باشد و پدر هم واریزی از این بابت نداشته باشد، آیا مادر بعدها میتواند شکایت کیفری کند و پدر را محکوم به زندان کند؟ آیا میتواند بعد از هفت سال به بهانه همین که نفقه نداده ، حضانت فرزند را از پدر سلب کند؟ از بابت پاسخگویتان سپاسگزارم

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
اولا نفقه ارتباطی با حضانت ندارد
دوما در خصوص فرزند نفقه های گذشته قابل دریافت نیست
مگر اینکه شکایت کنید و محکوم شود از زمان محکومیت به بعد مکلف به پرداخت هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید دادخواست مطالبه نفقه معوق را مطرح نمایید و نفقه فرزند امکان شکایت کیفری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
نفقه گذشته اقارب قابل مطالبه نیست
ولی نفقه گذشته زوجه قابل مطالبه است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر ولی میتواند تمام نفقه معوق فرزند را مطالبه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هریک احکام خاص خود را دارد
نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

کیفری خیر اما میتواند دادخواست مطالبه نفقه جاری را بدهد . بابت گذشته نمیتواند ادعایی داشته باشد