مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین به پسرش

سلام خسته نباشید. پدرم چند سال پیش زمینی رو به عنوان بدهکار بودن به برادر بزرگ ترم واگذار میکند. در صورتی که پدر اصلاً بهش بدهکار نبوده و از روی ترس واگذار کرده. و نوشته ای که نوشتن محضری بوده. آیا این نوشته اعتباری داره؟ و این که چطوری باید این نوشته رو فاقد اعتبار کرد. (در صورتی که پدرم از روی ترس این کارو کرده) مرسی ممنون از اساتید محترم.

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
میتوانید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اکراه و اجبار نیاز به اثبات دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام سند رسمی واجد اتعبار است و اگر مدرکی مبنی بر ادعای خود دارید می توانیددعوای ابطال اون سند رو طرح کنید