مشاوره حقوقی رایگان - احداث انباری در مشاعات ساختمان

با سلام و احترام
بنده مالک واحد طبقه چهارم یک آپارتمان تک واحدی چهار طبقه هستم. با توجه به کوچک بودن انباری واحد بنده قصد دارم فضای خالی بلااستفاده طبقه آخر که روبروی درب پشت بام هست و قسمت آخر راه پله است ؛ کانکسی جهت احداث انباری نصب کنم؟ باید از سایر مالکین کسب اجازه کنم؟چون اون قسمت اصلا مورد استفاده هیچکس نیس و بالای واحد من قرارداره.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
طبق قانون تصرف در مشاعات نیاز به موافقت تمام مالکان خواهد داشت و اجازه شهرداری

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز
برابر قانون تملک آپارتمان‌ها، قسمت‌های عمومی آپارتمان جز مشاعات میباشد و قطعا جهت انجام اینکار یک جلسه تشکیل دهید که کلیه مالکین تاکید می‌کنم کلیه مالکین نه مستاجرین حضور داشته باشند و موضوع را مطرح نمایید و یک صورتجلسه کتبی تنظیم و همگی امضا بزنند که اعلام رضایت دارند