مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
بنده به مدت 4 ماه در شرکتی کار کردم و برا شرکت بازاریابی کردم و بعد از چهار ماه بنده رو اخراج کرد و بدهی شرکت به بازار 13 میلیون بود و این شرکت رو 80 میلیون سفته من شکایت کرد از طریق شورا حل اختلاف
و الان بخوام برا خیانت در امانت شکایت کنم آیا میتونم به نتیجه ای برسم که به عنوان خیانت در امانت محکوم بشه ..هر کاری میکنم سفته ها رو بهم نمیده.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بامستندات خود می توانید طرح شکایت کنید .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر سفته ها برای ضمانت و حسن انجام کار بوده بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر سفته ها به عنوان ضمانت کاری داده باشید بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عنصر امانت و سپردن محرز باشد بله . در غیر این صورت بهتر است به صورت حقوقی دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت خیانت در امانت را بر علیه شرکت و مدیرعامل مطرح نمایید

و سپس باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را
مطرح کنید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

یک وکیل :

سلام
اگر سفته از باب ضمانت باشد و عنصر سپردن سفته به شرکت احراز شود میتوانید شکایتی با موضوع خیانت در امانت مطرح کنید و از بُعد حقوقی نیز میتوانید دادخواست استرداد سفته مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله شما باید اثبات کنید که سفته ها بابت تضمین حسن انجام کار بوده است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ادعای خود را باید با دلیل و مدرک یا شاهد اثبات کنید