مشاوره حقوقی رایگان - نشوز

همسر بنده در پرونده درخواست نفقه در شورای حل اختلاف نشوز ایشان ثابت شد و به خودش نفقه تعلق نگرفت اما به فرزندم تعلق گرفته آیا با وجودی که موفق به الزام به تمکین نشدم میتوانم با استناد به حکم نشوز شورای حل اختلاف درخواست ازدواج مجدد بدم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نشوز در پرونده تمکین صادرمی شود نه در پرونده نفقه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر باید دادخواست الزام به تمکین بدهید و بعد از اخذ حکم قطعی و اخذ گواهی نشوز از شعبه دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دادخواست الزام به تمکین دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

پرسشگر :

با سلام
ابتدای امر قبل از اولین تمکین اظهارنامه ارسال کرده ام آیا نیاز هست مجددا ارسال کنم؟ایشان درخواست نفقه داد تو همون پرونده رای به نشوزش دادن اما تو تجدید نظر تمکین رای تایید شده نقض شد.هم اکنون فرایند دومین الزام به تمکین داریم پیگیری میکنیم

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

در صورت صدور حکم الزام به تمکین امکان پذیر است.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام در صورت عدم تمکین و محکومیت ایشان میتوانید درخواست بدید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.ابتدا باید در خصوص الزام به تمکین ، اقدام نمایید . موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و باید نشوز زوجه اثبات گردد

زیرا در دعوای نفقه ، حکم نشوز صادر نشده است