مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو

با سلام من يه پژو پارس تصادفی از استان لرستان به صورت اینترنتی خریدم ماشین رو تحويل من دادند و وکالت برای 5 ماه آینده هم دادن و از مدارک فقط وکالت نامه رو به من دادند و از دادن باقیه مدارک سر باز میزنند و ميگن که گم شده من الان بايد چی کار کنم ممنون ميشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عدم تحویل مدارک خودرو خریداری شده مدارک خودرو معامله خودرو خودرو