مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت حقوق

من مدتی در شرکت ... کار کرده ام (13 روز) و به خواست خود از این شرکت تسویه حساب نموده ام ولی اکنون پس از گذشت 2 ماه هنوز دستمزد روز هایی که کار کرده ام را دریافت ننموده ام و آنها هم هیچ نیتی به پرداخت حقوقم ندارند آیا طرح شکایت برای این مدت کار به صرفه است (هزینه های شکایت و ...) بلی یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید با ارایه دلیل و شاهد علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای سیزده روز است بنظر مسالمت امیز حل نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با دلایل از کارفرما در اداره کار شکایت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شکایت در مراجع اداری کارگر و کار فرما هزینه انچنان ندارد . میتواند ثبت شکایت کنید و خواهان حقوق خود شوید. البته به قرار داد اولیه بستگی دارد حقوق شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت در مراجع اداری کارگر و کار فرما هزینه انچنان ندارد .ولی بهتر است مذاکره کنید و مشکل را خودتان حل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید