مشاوره حقوقی رایگان - قاعده اقدام

با سلام و عرض ادب
شخصی قصد پیاده کردن یک دستگاه از وانت را داشته به همین خاطر از یک رهگذر درخواست کمک می نماید در هنگام پایین آوردن دستگاه , دست رهگذر زیر دستگاه رفته و آسیب می بیند آیا عمل حادثه دیده در زمره قاعده اقدام قرار می گیرد ؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاعده اقدام به این موضوع ارتباطی ندارد
باید دیه ایشان پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر طبق ماده یک مسئولیت مدنی و اصل لاضرر باید خسارت و دیه وی را پرداخت کند.