مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیار غبن

با سلام. اگر پس از انجام یک معامله (فروش ملک) که بصورت قولنامه غیر رسمی تنظیم شده است و وکالت بلاعزل نیز به خریدار برای انتقال سند داده شده باشد. و فروشنده فوت نماید ولی کمی از قیمت ملک به فروشنده پرداخت نشده باشد. و خریدار ملک را در تصرف گرفته اما نسبت به انتقال سند اقدام نکرده باشد. ورثه فروشنده می توانند این معامله را به عنوان پرداخت نشدن جزء کمی از قیمت آن بر هم بزنند.؟ و آیا ادعای خیار غبن از طرف ورثهء فروشنده نسبت به این معامله قابل استماع است یا خیر.
از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با فوت فروشنده وکالتنامه رسمی مرتفع و زائل شده است ولی مبایعه نامه همچنان پابرجا و دارای اعتبار و به قوت خود باقیست . معمولاً در مبایعه نامه های چاپی تنظیمی در بنگاههای معاملات املاک ، کافه خیارات اسقاط شده است و اگر هم خیار غبن باقی باشد در صورت غبن فاحش و به شرط اجرای فوری ، قابلیت تحقق دارد .

یک وکیل

با سلام
با فوت فروشنده وکالت اعطایی ابطال گردیده ولی مبایعه نامه معتبر است
شما راههایی برای اثبات مالکیت خود دارین که می توانین استفاده کنین
در صورت تمایل و نحوه چگونگی اثبات مالکیت خود می توانین با پرداخت حق المشاوره یا اعطا وکالت به بنده از مشاوره بهره مند شوین
در صورت تمایل بابنده تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر امکان بهم زدن معامله وجود ندارد ادعای غبن نیز معمولا به جایی نخواهد رسید شما میتوانید با همکاری وکیل دادگستری سند خود را دادخواست بدهید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارئه نمودند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اصل معامله پابرجاست،غبن اگرافحش باشد امکان فسخ وجوددارد.موفق باشید