مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه. مفهوم این چیه؟

به این شرح: در تاریخ شکایت 27/7/1400شاکی فوق اعلام کرده متهم ص.ن با دو نفر دیگر به محل کار او ( مغازه خياطی ) واقع در حصارک
کرج در تاریخ 17/7/1400 وارد شده و او را مورد توهين و تهدید و ضرب و جرح قرار داده و به عنف وارد مسکن او شده اند شاکی دو نفر گواه معرفی
کرده است متهم با حضور در دادسرا (صفحه21) با قسم به قرآن منکر اتهام ها شده است. و در دادگاه گفته شاکی مزاحم پارک ماشين مهمانهای او شده است.
این دادگاه : با توجه به محتویات پرونده و با توجه به گواهی گواهان دردادسرا و شهادت شاهد در دادگاه و اظهارات متهم مبنی بر درگيری مهمان های
او با شاکی و با توجه به گواهی پزشکی قانونی مجرميت متهم ثابت به استناد مواد 14 و 17 و 488 و 593 و 709 و614 قانون مجازات مجازات و
تعزیرات اسلامی 99
1 -از جنبه خصوصی به پرداخت یک دهم از دیه کامل بابت شکستگی بهبود یافته استخوان بينی در حق شاکی ظرف یکسال از تاریخ جرم محکوم می
کند.
2-از جنبه عمومی جرم ایراد شکستگی بينی به حبس درجه 6 و شش ماه ویک روز محکوم میکند که با توجه به عدم سابقه به مدت یکسال (طبق مواد
40 و 46 و 53 قانون مجازات اسلامی) تعليق میکند این رأی حضوری ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان
البرز خواهد بود .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

محکوم شده اید ولی مجازات شما تعلیق شده و اجرا نمی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کسی که محکوم شده حبس وی اجرا نمی شود ولی یکسال مهلت دارد تا دیه را پرداخت کند