مشاوره حقوقی رایگان - نحوه وصول مهریه عندالمطالبه

باسلام یکی از بستگان که شوهرش اعتیاد داره چند سال پیش هم دوسال محکوم شده و تحمل حبس کرده حال چگونه و از چه شرط عقدنامه تقاضای طلاق و گرفتن مهریه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است و برای طلاق نیز باید دادخواست بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به طلاق امری تخصصی است و بصورت کلی نمی توان اظهارنظر کرد و نیاز به برسی بیشتر دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه که در هر حال قابل مطالبه است برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کند که میتواند روی حبس و اعتیاد مستمر و تلاش برای ترک اعتیاد همسر و عدم افاقه با مدرک و مستندا اقدام کنند.