مشاوره حقوقی رایگان - هدیه به مرد

من با پول خودم برای همسرم طلاها و ساعت خیلی گرون قیمت خریدم و الان به مشکل برخوردیم پس گرفتم، کاغذ خرید به اسم ایشون متاسفانه و ایشون من از خونه بیرون کرده و ترک نفقه کرده می تونم طلاها رو بفروشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ط اموال خود را مطالبه کنند و در صورتی که اصل آن وجود نداشته باشد وجه آن را دریافت کنند رفین می توانند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات اینکه شما برای ایشان خریدید می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.برای نفقه می توانید برای ترک انفاق شکایت کیفری و یا دادخواست حثوقی مطالبه نفقه بدهید(معوقه و جاریه) ترک از منزل را هم از طریق پلیس 110صورتجلسه کنیدو شکایت ممانعت از حق کنید.