مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی

با سلام
پرونده‌ای دارم که سال قبل به مرحله تجدید نظر رسید قاضی حکم " قرار عدم استماع" صادر کرد
امسال هم شاکی پرونده با همان عنوان طرح دعوی کرد و در مرحله تجدید نظر همان قاضی بر علیه بنده حکم به ابطال گزارش اصلاحی شورا داد.
آیا قاضی مرحله تجدید نظر از نظر قانونی اجازه داره دو بار روی یک پرونده با مدارک و مستندات یکسان با موضوع یکسان اعمال حکم کند؟
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادگاه تجدیدنظر به مواردی رسیدگی می کند که در دادگاه بدوی به آن رسیده شده است