مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم جلب مجدد پس از آزادی از زندان با فیش حقوقی

سلام وقت بخیر،
من همسرم به دلیل سرقت 4 سال پیش بازداشت شدند و زندانی شدن، بعد از 2 سال با فیش حقوقی از زندان آمده بیرون و هیچ مبلغی ندادن به اون اقا، الان پس از گذشت 4 سال جلوی حقوق را بستن و حکم جلب گرفتن.
آیا دوباره باید برن زندان ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد که مجازات قانونی را متحمل شده اند یا خیر

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

بنظر بخاطر عدم رد مال است که چنین شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ایشان باید مال مسروقه را رد نماید یا قیمت مال مسروقه را به شاکی پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با توجه به عدم ایفای تعهد ممکن است که دوباره به زندان روانه شوند.
و السلام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
محکوم علیه مکلف است که عین
مال مسروقه یا قیمت مال مسروقه را رد نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مابقی حبس و رد مال باید تعیین تکلیف شود