مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ماهیانه

با عرض سلام. من از ابتدای مهر ماه سال97 تا پایان اردیبهشت98 در مدرسه غیر دولتی مشغول به کار بوده ام. با توجه به اینکه کار ما نیمه وقت می باشد کارفرما بیمه 15 روزه واریز می کند. اما من بیمه 30 روزه کامل را درخواست کرده ام. ضمن اینکه کارفرما به کسانی که دارای بیمه15 روزه هستند مبلغ650000 تومان می پردازد از من بابت بیمه کامل 30 روزه مقدار200000 تومان از 650000 تومان کسر می کند. آیا مبلغی که کارفرما کسر می کند به درستی است؟ در صورت نادرست بودن باید به چه میزان کسر شود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در سوالتان نفرمودید که آیا معلم مدارس غیر دولتی هستید یا کار دیگری انجام میدهید ولی در صورتیکه معلم مدارس غیر دولتی هستید نیمه وقت معنایی ندارد و طبق مصوبه شورای عالی کار، دریافتی هر روز حدود 37 هزار تومان به انضمام 110 هزار تومان مزایای انگیزشی است که باید این مبلغ در دستمزد همه کارکنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی لحاظ شود و کسر از حق بیمه نباید از حداقل حقوق کمتر باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

روزانه و یا هفتگی / چنانچه 44 ساعت در هفته مشغول بوده باشید تما وقت محاسبه خواهد شد