مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی و عزل وکیل

باسلام.
اگر شخصی شاکی شود و شکایت حقوقی طرح نماید آیا با توجه به اینکه بابت انجام دادن کار مبلغی به حساب بنده واریز نموده بابت انجام دادن کار وکالت اداری به اینجانب داده است و وسط کار عزل وکیل بنده انجام داده است و باعث متوقف نمودن کار از ناحیه خودش شده است آیا شاکی میتواند مبلغی که واریز به حساب بنده نموده است آن را استرداد کند یا در زمان دادگاهی عزل وکیل را به عنوان مدرک به قاضی ارائه دهم و ضمیمه پرونده کنم باعث تبرئه میشود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

واریز وجه بابت انجام کار در وکالت اداری عزل وکیل در وکالت اداری وکالت اداری وکالت کاری وکالت