مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده بابت بدهی مسکن مهر

با عرض سلام
بنده خونه ای از خونه های مسکن مهر از دست نفر خریدم و در بنگاه قولنامه ای تنظیم شد مبنی بر اینکه تا تاریخ 1400/12/27 تمام بدهی ها بر عهده فروشنده است و بعد از تاریخ قید شده بر عهده خریدار و الان در تاریخ 1401/06/25 شرکت بنده را خواسته بابت بدهی ها، که یکی از بدهی ها مربوط میشه تا پایان سال 1400، حال با این توصیف میشه از فروشنده مطالبه کرد این بدهی رو؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید از طریق شورای حل اختلاف آن را مطالبه نمایید