مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد با عدم پرداخت اجاره

سلام.
بنده یک واحد خونه رو در1401/05/01 به یک نفر ماهی سه تومن اجاره دادم .
مستاجر اجاره یک ماه اول (مرداد ماه) رو پرداخت کرد ولی اجاره شهریور ماه رو پرداخت نکرده و الان 17 روز از مهر ماه گذشته و طبق قرارداد اگر بیش از یک ماه اجاره پرداخت نشه معامله فسخ هست.
آیا من میتونم دستور تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شرایط لازم جهت صدور دستور تخلیه
در قرارداد اجاره، مدت قيد شده باشد.
قرارداد اجاره مربوط به اماكن غيرتجاري يا تجاري و فاقد سرقفلی باشد.
دو شاهد ذيل قرارداد اجاره را امضاء كرده باشند
مدت اجاره پايان يافته باشد.
قرارداد اجاره در دو نسخه تنظيم و امضاء شده باشد.
لذا اگر موعد اجاره تمام نشده نمی توان دستور تخلیه گرفت فقط اگر شرط فسخ گذاشته باید اظهارنامه دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهار نامه بفرستید سپس دادخواست مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دستور تخلیه خیر باید حکم تخلیه بگیرید و قبل از آن مقدمات آن را فراهم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا بهتر است اظهار نامه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موعد اجاره تمام نشده نمی توان دستور تخلیه گرفت فقط اگر شرط فسخ گذاشته باید اظهارنامه دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ ارایه دهید