مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال غیر منقول

زمینی را در شهرک صنعتی به صورت وکالت بلاعزل با جواز و پروانه ساخت خریداری کردم که بعد از ساخت و پایانکار سند عرصه و اعیان صادر شود
ملک ساخته شد و پایانکار توسط شهرداری صادر و سند مالکیت توسط ثبت به نام شهرداری صادر شد
شهرداری نماینده معرفی کرده است تا به نام مالک اولی که دفترچه و نقشه جواز بنامش بوده در دفترخانه زده شود
من که وکالت دارم تا همین جا کار را به دلایلی که خواهم گفت متوقف کردم
نکته مهم در پایانکار صادره از شهرداری نام مالک اولی نوشته شده اما کد ملی من ثبت شده
سوال:
پرونده حقوقی مطالبه وجه از اینجانب در جریان است در صورت استعلام اجرای احکام از شهرداری این مال قابل توقیف توسط طلبکار میباشد یا خیر؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم
لازم به توضیح است که ملک مورد اشاره تحت تصرف مالکانه من میباشد

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بستگی به اقدامات شما در شهرداری و پاسخ شهرداری دارد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر در اداره ثبت نام شمادر دفتر املاک به ثبت رسیده باشد شما مالک هستید که فرموده بودید فقط وکالت دارید وکالت به منزله مالکیت محسوب نمی شود.