مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه خودرو

سلام خسته نباشید،،بنده فروشنده ماشین بودم یه روز قبل از عقد قرارداد نمایشگاه مبایعه نامه امضا کردیم تو مبایعه نامه قید شده بود که خریدار مبلغ یه تومن تحویل خریدار داده و درتاریخ فلان وقتی بقیه پول رو واریز شد در دفتر اسناد فروشنده بابت تعویض پلاک به خریدار وکالت بده و فروشنده ماشین رو روییت کرده و به گفته فروشنده ماشین دارای ....رنگ میباشد و...فروشنده و خریدار حق هیچگونه فسخی ندارند چنانچه معامله فسخ کنند باید 15درصد از مبلغ رو بپردازند،من و فروشنده هم امضا کردیم قرار شد روز بعد رفتیم کارشناسی رنگ که چند تیکه دیگه هم ماشین رنگ داشت بعد فروشنده بهم گفت که من این مبلغو بهت میدم منم قبول نکردم و بیعانه که بهم داد رو پس دادم و یه مبلغی بابت فسخ قرارداد بهش دادم اون هم دوتا برگه رو پاره کرد،الان سوالم اینه که ممکنه مبایعه نامه سه برگی باشه و خریدار که خود نمایشگاهی هم هست بره شکایت کنه؟اگه شکایت کنه میتونه خسارت بگیره؟ببخشید که طولانی شد ممنون میشم منو راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مبایعنامه سه برگ هست یکی نزد خریدار یکی نزد بنگاه ویکی نزد فروشنده است اگه خریدار خودش نمایشگاهی بوده که دو نسخه است برفرض اگر اقدامی کند روبرگه سوم که نزد بنگاه می ماند قید شده ونسخه خریدار پاره شده است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام معمولا مبایعه نامه ها دو برگی هستند